Auteursarchief: BCL

Leer bridgen bij bridgeclub Leeuwarden

Op maandag 21 januari start de cursus startersbridge van BCL. Bridgedocent Gerben Kazimier verzorgt de lessen voor beginners die onze mooie denksport willen leren. De cursus van 12 lessen wordt gegeven in zalencentrum Zaal enzo, Kalverdijkje 77C te Leeuwarden.

Geplaatst in Bestuur | Een reactie plaatsen

Forumprobleem 38

Bied- en uitkomstproblemen, voorgelegd aan een forum van regelmatige reageerders op de BCL website en van commentaar voorzien door Wim Ooiman. Hoe open je deze 21-punter?

Geplaatst in Forum | Een reactie plaatsen

Hoe schudt de schudmachine?

Na afloop van de clubavond gaat het tijdens de nazit natuurlijk over de spellen. En heel vaak gaat het dan over de spelverdelingen en hoe die tot stand zijn gekomen.

Geplaatst in Artikelen | 4 reacties

Eindejaarsdrive donderdag 27 december

Op donderdag 27 december is de Eindejaarsdrive.We spelen 24 spellen in lijnen op sterkte, met leuke prijsjes. Aanvangstijd: 19.30 uur.Deelname kost 2,50 per persoon.Opgave via de intekenlijst op het prikbord of via dit formulier.

Geplaatst in Bestuur | Een reactie plaatsen

Bridgefestival Madeira

Het jaarlijkse, internationale bridgefestival op Madeira is ook onder Nederlandse bridgers populair. Dat konden we al vaststellen op Schiphol, waar Harry Burmania, Willem Flisijn en ik op 5 november tegen vijf uur ’s ochtends (!) arriveerden om het vliegtuig te … Lees verder

Geplaatst in Verslagen | 1 reactie

Partner gezocht

Hans Terpstra zoekt een partner voor donderdag. Rob Vleeschhouwer zoekt een partner voor dinsdagavond. Hennie Voorloop zoekt een partner voor woensdag- of donderdagavond. Cor Wijnstra zoekt een partner op niveau 1. Antonio Meloni zoekt een partner voor maandagmiddag.

Geplaatst in Bestuur | Reacties uitgeschakeld voor Partner gezocht

Cursus Nieuwe Aanwas 2018

Speciaal voor nieuwe leden van de 40 Friese bridgeclubs, heeft het district Friesland een nieuwe cursus ontwikkeld: de cursus Nieuwe Aanwas 2018. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in het seizoen 2017-2018 heeft leren bridgen en de eerste één of … Lees verder

Geplaatst in Bestuur | Een reactie plaatsen

Youth online bridgecursus

Het NBB district Friesland heeft in overleg met Hester Gast het plan opgevat om voor jongeren een bridgecursus op te zetten die hoofdzakelijk via de computer zal plaats vinden.  

Geplaatst in Bestuur | Een reactie plaatsen

Privacyverklaring

Bridgeclub Leeuwarden (hierna BCL), spelend in Leeuwarden en aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (hierna BridgeBond) onder clubnummer 17002, respecteert uw privacy en hecht aan de naleving van privacyregelgeving, waaronder het bepaalde in de AVG (2016/679). Deze privacyverklaring is bedoeld … Lees verder

Geplaatst in Bestuur | Een reactie plaatsen