Partner gezocht

BCLlogoPieter Smit zoekt een partner voor woensdag.
Rob Vleeschhouwer zoekt een partner voor dinsdagavond.
Bert de Jong zoekt een partner voor woensdagavond.
Hennie Voorloop zoekt een partner voor woensdag- of donderdagavond.
Cor Wijnstra zoekt een partner op niveau 1.
Antonio MeloniĀ zoekt een partner voor maandagmiddag.

Peter Smit
Telefoon: 06-42742749
E-mail: peter_fridasmit@yahoo.com
Ik ben Peter Smit, 55 jaar. Ik heb tot nu toe in familieverband thuis gebridged, maar wil dat graag in verenigingsverband gaan doen. Recreatief, liefst woensdagavond, eventueel woensdagmiddag. Ik heb weinig idee over mijn niveau, ik kan denk ik aardig meekomen met andere recreatieve spelers. Ben je op zoek naar een vriendelijke šŸ™‚ bridgepartner, bel me dan maar eens.

Rob Vleeschhouwer
Telefoon: 06 2059 9918
E-mail: r.vleeschhouwer@kpnmail.nl
Ik zoek een partner voor de dinsdagavond, A-lijn of top B-lijn.

Bert de Jong
Telefoon: 058 288 6397
E-mail: eg.dejong@live.nl
Helaas heeft mijn partner Paul van Amsterdam wegens omstandigheden met bridge moeten stoppen. Nu ben ik op zoek naar een andere partner voor de woensdagavond in de A-lijn. Ik speel vijfkaart hoog min of meer volgens Berry5, maar zou ook 2/1 volgens Eric Rodwell kunnen spelen.

Hennie Voorloop
E-mail: h.voorloop@xs4all.nl
Ik zoek voor de woensdagavond of donderdagavond een partner voor de laagste lijn.

Cor Wijnstra
Telefoon: 06 1548 1195
E-mail: cor.wijnstra@xs4all.nl
Ik zoek een bridge partner op niveau 1. Het maakt niet zoveel uit op welke avond of middag, dat kunnen we overleggen.

Antonio Meloni
Telefoon: o58 266 9056
E-mail: antoniomeloni@live.nl
Ik zoek een partner voor bridge op maandagmiddag in de B-lijn .

Oproep plaatsen?
Zoek je een bridgepartner en wil je ook een oproep plaatsen? Stuur je wensen (speelavond/-middag, niveau, etc.) in via dit formulier, dan plaatsen we hier je oproep.

Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink.