Leer bridgen bij bridgeclub Leeuwarden

BCLlogoOp maandag 21 januari start de cursus startersbridge van BCL. Bridgedocent Gerben Kazimier verzorgt de lessen voor beginners die onze mooie denksport willen leren. De cursus van 12 lessen wordt gegeven in zalencentrum Zaal enzo, Kalverdijkje 77C te Leeuwarden.

Bridge is een bijzonder boeiend kaartspel, dat thuis of in verenigingsverband, door honderdduizenden mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. Bijna alle spelers leren het bridge door een cursus te volgen.

Als je al een kaartspel kent, zoals bijvoorbeeld klaverjassen, dan ga je het bridge gemakkelijker leren en al snel merken dat de logische bieder en de handige kaarter de beste scores halen.

De cursisten stromen door naar de bridgeclub waar op meerdere middagen en avonden competities zijn. Of ze spelen het spel met vrienden thuis, online op de computer, tijdens een gezellig toernooi of zelfs een bridgevakantie. Want als dit spel je gegrepen heeft laat het je niet zomaar weer los.

Heb je zin om bridge te leren? Volg dan de cursus startersbridge, een unieke methode om spelenderwijs met bridge te beginnen.

Op maandag 21 januari start bridgedocent Gerben Kazimier de cursus voor beginners. De lessen worden op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden met veel praktisch oefenen. Dus je zit al snel aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen.

De cursus van 12 lessen wordt op maandagmiddag (13.30-16.00 uur) gegeven in zalencentrum Zaal enzo, Kalverdijkje 77C te Leeuwarden.
Het cursusgeld is slechts € 40,– inclusief lesboek.

Meer informatie bij de docent Gerben Kazimier, tel. 058 267 5598 of vul het formulier hieronder in.

Aanmelden

Naam (verplicht):

Telefoon:

E-mail (verplicht):

Opmerking(-en):

Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *