CoronaCheck Zaal Enzo

Zaal Enzo is vanaf 25 september 2021 vanuit overheidswege genoodzaakt een CoronaCheck te doen voorafgaand aan een speelmoment van BCL.

Dit betekent dat u vanaf maandagmiddag 27 september 2021 wordt verzocht uw QR-code op uw smartphone aan een medewerker van Zaal Enzo te tonen, dan wel een papieren versie van de QR-code te overleggen, of een QR-code van uw negatieve testbewijs te laten zien. Helaas wordt een papieren vaccinatiebewijs of een fotokopie daarvan niet geaccepteerd.

We realiseren ons dat het misschien lastig is om de CoronaCheck-app te installeren op uw smartphone. Voor meer informatie daaromtrent kunt u zich wenden tot: www.coronacheck.nl.

Als u geen smartphone heeft, kunt u ook een QR-code uitprinten. Ga daarvoor naar www.coronacheck.nl/print en volg de stappen.

Wanneer u geen hulptroepen heeft om de CoronaCheck te realiseren, wendt u zich dan tot bcl.secretariaat@gmail.com of bel 0511-475650. Alles zal dan in het werk gesteld worden om u, wat betreft de CoronaCheck, verder te helpen.

Namens het bestuur van BCL,

Sita Reinsma, voorzitter
Sjoerdje Reicher, secretaris

Dit bericht is geplaatst in Van het bestuur. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.