Inventarisatie clubleden voor het nieuwe seizoen

17 februari 2021

Beste leden van BCL,

Het is haast niet voor te stellen dat we al bijna een jaar in de greep worden gehouden door het coronavirus. Het heeft ons aller leven danig beïnvloed en ook het bridgeleven is veranderd. Konden we afgelopen september nog bridgen op de club, nu is dat nog toekomstmuziek. We hopen natuurlijk dat we in september weer “gewoon” van start kunnen gaan met de competitie.

We zijn als bestuur bezig met een zo goed mogelijke planning voor het seizoen 2021-2022 en daarbij moeten we rekening houden met het aantal leden dat we dan hebben. In het afgelopen seizoen heeft ruim 15% van de leden hun lidmaatschap opgezegd, wat een inkomstenderving van € 2200 betekent. Het is nu nog onduidelijk of het financieel haalbaar is om met het huidige aantal leden vijf speelmomenten te kunnen behouden.

We zijn heel blij dat u BCL trouw bent gebleven en hopen dat u ook komende seizoen lid blijft van de club.

Mocht dit niet het geval zijn, dan willen we u graag verzoeken dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 26 februari 2021 aan ons kenbaar te maken, zodat we kunnen inventariseren wat het te verwachten aantal leden zal zijn voor het komende seizoen. Indien we niets van u horen, gaan we ervan uit dat u lid blijft van BCL.

Uw reactie (graag met vermelding van speelmoment(en) kunt u sturen naar bcl.secretariaat@gmail.com

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur:

Sita Reinsma (voorzitter)
Sjoerdje Reicher (secretaris)

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.