Nieuwsbrief BCL augustus 2021

10 augustus 2021

Beste leden van BCL,

In deze nieuwsbrief ontvangt u nadere informatie over de openingsdrive, de start van de competitie en de algemene ledenvergadering.

Openingsdrive
Op initiatief van de commissie “Ja gezellig” starten we het nieuwe seizoen met een openingsdrive op zondagmiddag 29 augustus 2021 te Zaal Enzo.

Aanvang: 13.30 uur (zaal open 13.00 uur)
Rondes: 6 rondes van 4 spellenBCL biedt u bij aanvang van de drive koffie/thee met iets lekkers aan en aan het einde van de drive een drankje met bittergarnituur.Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er wordt geen eigen inleg voor de drive gevraagd.
Aanmelden: U kunt zich voor deze drive als paar aanmelden tot uiterlijk zondag 22 augustus 2021.Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: bcl.secretariaat@gmail.comN.B. Er kunnen maximaal 60 paren aan de openingsdrive deelnemen.

Start competitie
We starten de clubcompetitie op maandagmiddag 6 september 2021. De huidige situatie rond Covid laat toe dat we aan kleine tafels kunnen bridgen. Er wordt weer op alle speelmomenten gebridged, dus ook op de woensdagavond. Als u (weer) op de woensdagavond wilt gaan bridgen, dan graag uiterlijk zondag 22 augustus 2021 een e-mail naar: r.vleeschhouwer@kpnmail.nl.
We gaan ervan uit dat u allen komt bij de start van de competitie. Zo niet, stuur dan een e-mail naar de betreffende competitieleider.

Algemene Ledenvergadering (ALV)
De ALV vindt dit jaar plaats op:

  • maandagavond 6 september 2021 in de
  • Steateseal van het Provinsjehûs te Leeuwarden
  • Aanvang 19.30 uur
  • Parkeren kan in de parkeerkelder van het Provinsjehûs
  • Wilt u de vergadering bijwonen, stuur dan voor zondag 22 augustus 2021 een e-mail naar: bcl.secretariaat@gmail.com.

Opfriscursus/afronden bridgecursussen
Zoals het er nu uitziet, wordt er eind september gestart met het afronden van eerder gestarte bridgecursussen en met een opfriscursus. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Gerben Kazimier: gerbenkazimier@hotmail.com

Bridgekoffertjes
Vanaf de start van het bridgeseizoen staan de bridgekoffertjes weer bij Zaal Enzo. Vanaf dan zal er weer twee euro gevraagd worden voor het lenen van een koffertje.

Namens het bestuur:

Sita Reinsma               (voorzitter)
Sjoerdje Reicher          (secretaris)

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.