Nieuwsbrief BCL december 2021

15 december 2021

 

 

 

 

Beste leden van BCL,

In deze laatste nieuwsbrief van 2021 blikken we terug op een bijzonder (bridge)jaar. Konden we in september weer starten met de clubcompetitie en externe competities, waren we in november weer genoodzaakt die activiteiten te staken. Opnieuw de vraag voor het bestuur: “Wat kan wel, wat kan niet, wat komt er van de gemaakte plannen voor 2022 terecht, moeten we ons nog meer op het bridgen in de middag gaan richten, moeten we bridgeseizoen langer laten doorlopen, wat zijn de adviezen van de overheid/NBB?” Kortom, veel onzekerheden, veel om over na te denken.

Een voorlopig constante factor is gelukkig het BCL Stepbridgetoernooi op de woensdagavond dat in november weer van start is gegaan. Om een feestelijk tintje aan dit toernooi te geven, organiseert BCL op woensdagavond 22 december een online kerstdrive met vele leuke prijsjes die thuis worden bezorgd. Aanvang drive19.30 uur

Bridgers met een Stepaccount die nog nooit aan het BCL-Steptoernooi hebben meegedaan, maar wel aan de kerstdrive willen deelnemen, wordt verzocht hun spelersnaam door te geven aan de wedstrijdleider voorafgaande aan het toernooi, zodat er een indeling gemaakt kan worden. Dit kan door een e-mail te sturen naar Elberth Ettmema: e.ettema@chello.nl

De nieuwjaarsdrive die voor 6 januari gepland stond, gaat vooralsnog niet door, tenzij er tegen die tijd weer fysiek gebridged kan worden, maar die kans lijkt gering.

Er wordt druk gebruik gemaakt van de uitleenkoffertjes voor het thuisbridge. Het bestuur heeft besloten dat het lenen van de koffertjes tot nader order weer gratis is.

Op zaterdag 9 april 2022 staan de festiviteiten voor het 75-jarig bestaan van BCL gepland. De commissie “Ja gezellig” is druk bezig om gestalte te geven aan deze dag. Noteer de datum vast in uw agenda.

Tenslotte wensen wij u en de uwen prettige feestdagen toe en een goed en gezond 2022.

Namens het bestuur,

Sita Reinsma (voorzitter)
Sjoerdje Reicher (secretaris)

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrieven. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.