Uitleenboxen

BCL heeft 20 boxen met 24 spellen die je kunt lenen voor € 2,00 per week. Bij de spellen zit een frequentiestaat waarmee je je eigen resultaat vergelijkt met de scores die zijn behaald in een wedstrijd die al is gespeeld. Dit geeft je de gelegenheid om thuis aan één tafel te spelen en toch mee te doen in een echte wedstrijd.

Tijdens de lockdown als gevolg van de coronacrisis is het lenen van de uitleenboxen gratis. Het uitlenen van de boxen wordt zo lang verzorgd door Olga de Haan: 06-18045171 of odehaan@hotmail.com.

Voor elke speelavond of -middag is er iemand aanwezig die de uitlening en inname verzorgt:

MaandagmiddagElberth Ettema of Lucie Korporaal
DinsdagavondJand de Caluwe of Truus Peters
WoensdagmiddagMyriam van der Heide of Jand de Caluwe
WoensdagavondSiebren de Boer
DonderdagavondSjoerdje Reicher of Olga de Haan
In de vakantie kan alleen een box worden geleend op de donderdagavonden waarop zomerbridge wordt gespeeld.

Je noteert enkele gegevens op de uitleenlijst en kunt dan voor € 2,00 per week over de box beschikken. Bij het terugbrengen zorg je zelf dat het juiste bedrag in het kokertje in de box zit. Wil je dan de lijst bijwerken en het geld afdragen aan één van de hierboven staande personen?

De boxen zijn genummerd, zodat je 20 keer een andere box kunt lenen. Er zijn gekleurde kaartjes met de boxnummers, zodat je kunt bijhouden welke je gespeeld hebt.

De spellen in de box zijn random gegenereerd door het computerprogramma Big Deal en vervolgens diverse keren gespeeld door het computerprogramma Jack, waarmee een frequentiestaat is gegenereerd die je kunt gebruiken voor het bepalen van je score. In eke box zit een bijsluiter waarop je kunt zien hoe je je score op elk spel kunt berekenen.

1 Reactie naar Uitleenboxen

  1. hille bijlsma schreef:

    Komende donderdag 19 augustus, zomerbridgeavond, wil ik graag de beschikking krijgen over de uitleenbox met bridgespellen om het een week later weer in te leveren. Bij wie kan ik dat aanvragen? Bij voorbaat dank.
    Groet
    Hille Bijlsma
    Email: Hilleouwebijlsma@home.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.