Bridgecursussen deel 1 en deel 2 starten in januari 2020

In september is een nieuwe cursus voor beginners (deel 1) gestart en een vervolgcursus (deel 2) voor diegenen die eerder deel 1 volgden, maar waar ook vele anderen aansloten om hun kennis op te frissen.

Meer dan 45 cursisten beleven zo elke week het plezier van het bridgespel.

Bridge is een bijzonder boeiend kaartspel dat door honderdduizenden mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. Bijna alle spelers leren het bridge door een cursus te volgen.

Nieuwe cursussen

Deel 1: Op maandag 20 januari 2020 om 13.30 uur starten wij weer met een cursus voor beginners die onze mooie denksport willen leren.
Bridgedocent Gerben Kazimier verzorgt deze cursus van 12 lessen in zalencentrum Zaal enzo, Kalverdijkje 77C te Leeuwarden van 13.30 tot 16.00 uur.
N.B. er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel 2: Voor diegene die eerder deel 1 van de cursus volgden, maar ook voor bridgers die willen “opfrissen” start vanaf dinsdag 21 januari 2020 om 19.30 uur de vervolgcursus. Ook hier 12 lessen van 2 ½ uur.
N.B. deze cursus is inmiddels volgeboekt.

Kosten van de cursus inclusief lesboek bedragen € 45,00. Aanmelden en informatie bij de docent, Gerben Kazimier, 058 2675598 of gerbenkazimier@hotmail.com of vul het formulier hieronder in.

Na afronding van de cursus kun je doorstromen naar BCL, waar op meerdere middagen en avonden competities zijn. Of je speelt het spel met vrienden thuis, online op de computer, tijdens een gezellig toernooi of zelfs een bridgevakantie. Als bridge je gegrepen heeft, laat het je niet zomaar weer los.

Nieuwe leden of geïnteresseerde (toekomstige) bridgers kunnen voor overige vragen ook contact opnemen met Annelies de Laat, 058-2885546 of anneliesdelaat1964@gmail.com

Aanmeldformulier

  Naam (verplicht):

  Telefoon:

  E-mail (verplicht):

  Cursus (verplicht):
  beginnerscursusvervolgcursus
  Opmerking(-en):

  Dit bericht is geplaatst in Cursussen. Bookmark de permalink.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.