Extra BCL-toernooi op StepBridge

Afgelopen donderdag (19 november 2020) was de eerste middag van het nieuwe BCL-toernooi op StepBridge. BCL heeft nu twee doorlopende toernooien op StepBridge. Het toernooi op woensdagavond is bedoeld voor de wat meer ervaren speler die voor de comptetitie gaat. Op die avond is de speeltijd per spel vrij kort (5 min 20 sec). Het toernooi op de donderdagmiddag is bedoeld voor de wat minder ervaren paren die gezelligheid ook belangrijk vinden. De speeltijd per spel is dan 7 minuten, vergelijkbaar met de speeltijd van de clubcompetitie in de zaal.

Van beide toernooien kunnen de uitslagen en de standen in de  ranking viewer worden bekeken. Kies daarvoor in het meest linkse keuzevak voor “BCL StepBridge 2020 (woensdag avond)” resp. “BCL StepBridge 2020 (donderdag middag)”. In het keuzevak daarnaast kun je dan kiezen voor de uitslagen per speeldatum. Daar weer naast kun je de stand in de (deel)competities bekijken. Dat zijn de twee belangrijkste tabellen voor de Steptoernooien.

Mocht je graag op donderdagmiddag mee willen spelen en wil je graag hulp om te kunnen beginnen of zoek je een partner, geef dan hieronder een reactie, dan proberen wij ondersteuning door een medelid voor jou te organiseren.

 

Dit bericht is geplaatst in Aankondigingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.