Nieuwsbrief BCL oktober 2020

 

Beste leden van BCL,

Nadat we net een week waren gestart met het bridgen aan grote tafels waarbij de 1,5 meter afstand tussen de spelers is gewaarborgd, kwam het niet onverwachte nieuws dat het binnen sporten aan banden wordt gelegd.

Wat betekent dat voor bridge?
Voor iedereen vanaf achttien jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
Dat betekent ook dat clubs niet meer fysiek in clubverband kunnen bridgen. Met ingang van donderdag 15 oktober wordt er dus tot nader order niet bij Zaal Enzo gebridged.

StepBridge met de club
Het is heel jammer dat het fysiek bridgen op dit moment niet meer kan, maar gelukkig is er een goed alternatief: het online StepBridge Clubtoernooi.
BCL gaat onderzoeken of er behalve het StepBridge Clubtoernooi op de woensdagavond nog een extra online avond voor de club gerealiseerd kan worden.
Op dit moment kunt u, behalve aan het toernooi op de woensdagavond, ook deelnemen aan het online districtstoernooi dat op vrijdagavond plaatsvindt.
Om aan online toernooien deel te kunnen nemen, dient u een Stepaccount aan te maken. Informatie daarover is te vinden op bridge.nl/step. Wanneer u hulp nodig heeft om op Step te kunnen bridgen, zijn er voldoende leden van BCL die u daarbij willen helpen.

Uitleenkoffertjes
Mocht u thuis willen bridgen, dan kunt u gebruik maken van de uitleenkoffertjes van BCL. Normaal gesproken kost dit 2 euro per koffertje, maar vanaf nu is het lenen van koffertjes voorlopig gratis. U kunt de koffertjes, na telefonische afspraak, ophalen dan wel terugbrengen bij Olga de Haan: 06-18045171.

We hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u op de hoogte.

Namens het bestuur,

Sita Reinsma (voorzitter)
Sjoerdje Reicher (secretaris)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Van het bestuur. Bookmark de permalink.

3 reacties op Nieuwsbrief BCL oktober 2020

  1. evert schreef:

    is deze ook te lezen voor de leden zonder internet of email?

  2. Gerard Brattinga schreef:

    Er zijn een paar leden van wie we geen e-mailadres hebben. Zij krijgen vanaf nu een papieren exemplaar van deze en de volgende nieuwsbrieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.