Uitslag flexcompetitie maandagmiddag derde ronde seizoen 2019/2020

De derde competitieronde van de maandagmiddag in seizoen 2019-2020 zit er op. Volgens het Reglement Flexcompetitie hebben de grootste stijgers in elke lijn (aangegeven met een dikke gekleurde pijl) en de nummer 1 van de lijst een fles wijn gewonnen. In onderstaande tabel kunt u zien wat uw resultaat is.

maMI-3e

Uitleg tabel wijncompetitie
De uitslag van de wijncompetitie wordt berekend uit de stand na de eerste keer (links) en de stand aan het eind van de deelcompetitie (rechts). 
Links zijn de grenzen tussen de speellijnen aangegeven met horizontale strepen. 
De pijlen tussen de tabellen geven de verbinding tussen dezelfde paren weer. Aan die pijlen kun je zien hoe sterk een paar is gestegen of gedaald gedurende de deelcompetitie. De pijlkleuren komen overeen met de lijnkleuren, zoals gangbaar bij de BCL: A = geel, B = rood, C = blauw en D = groen, conform de boardkleuren.
De begin- en eindrankings staan steeds links van de namen van de paren aangegeven.
De met paars aangegeven paren zijn oude paren (niet in de rechter kolom) of nieuwe paren (niet in de linker kolom). Deze paren kunnen daarom deze deelcompetitie niet meedingen naar de prijzen.
Het verschil in ranking gedurende deze deelcompetitie staat aangegeven in de één na laatste kolom. Daarmee worden de prijswinnaars berekend. Er is aangegeven wie eerste, tweede en derde in de lijn is geworden.
Met een extra dikke pijl zijn de wijnwinnaars 1A, 1B, 1C en 1D aangegeven. Ook de nummer één van de tabel, de eerste van de A-lijn, is wijnwinnaar.

Dit bericht is geplaatst in Flexcompetitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.