Uitslag flexcompetitie maandagmiddag eerste ronde seizoen 2019/2020

De eerste competitieronde van de maandagmiddag in seizoen 2019-2020 zit er op. Volgens het Reglement Flexcompetitie hebben de grootste stijgers in elke lijn (aangegeven met een dikke gekleurde pijl) en de nummer 1 van de lijst een fles wijn gewonnen. Door op onderstaande tabel te klikken kunt u zien wat uw resultaat is.

 

Uitleg tabel wijncompetitie
De uitslag van de wijncompetitie wordt berekend uit de stand na de eerste keer en de stand aan het eind van de deelcompetitie. Links staat de tabel met de stand na de eerste week en rechts die met de stand van de laatste week. 
Links zijn de grenzen tussen de speellijnen aangegeven met horizontale rode strepen. 
De pijlen tussen de tabellen geven de verbinding tussen dezelfde paren weer. Aan die pijlen kun je zien hoe sterk een paar is gestegen of gedaald gedurende de deelcompetitie. De pijlkleuren komen overeen met de lijnkleuren, zoals gangbaar bij de BCL: A = geel, B = rood, C = blauw en D = groen, conform de boardkleuren.
In de lichtgrijs gekleurde kolom staan de rankings na de laatste speelronde.
De met paars aangegeven paren zijn oude paren (niet in de rechter kolom) of nieuwe paren (niet in de linker kolom). Deze paren kunnen daarom deze deelcompetitie niet meedingen met de prijzen.
Met een extra dikke pijl zijn de wijnwinnaars 1A, 1B, 1C en 1D aangegeven.
Het verschil in de ranking staat daarnaast, aangegeven in de lijnkleur. Tevens is aangegeven wie tweede en derde in de lijn is geworden.
Ook de nummer één van de tabel, de eerste van de A-lijn, krijgt een fles wijn.
Van de overige paren zijn ook de stijgingen en dalingen, voor hun informatie, aangegeven.

Dit bericht is geplaatst in Flexcompetitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.